torsdag 17. oktober 2013

Rustikk kontor

HEI!
Her kommer bildene av mitt "nye" kontor. Jeg har herved ingen unnskyldning til å ikke skrive oppgave, for nå er arbeidsplassen i orden. Under ser dere et bilde av hvordan jeg har sittet en liten stund 

FØR:

Alt av møblement her inne er stort sett fra Ikea. Så hvorfor ikke kjøpe de siste tingene, slik at det hadde blitt komplett? Under ser du et bilde av hvorfor. 


En gammel "plankehau" fra min søsters garasje. Min søster og svoger har fikset opp sitt nydelige hus i Kvinesdal, og skrotet kunne Silje bare forsyne seg av. Lykke! Dere ser kanskje ikke det samme som jeg ser i dette,, men jeg skal vise dere.

ETTER:

Tada! Nye hyller og plate til pulten min. Dette har ikke alle andre som handler på Ikea, flaks. Jeg liker det litt harde røffe materialet mot det myke saueskinnet, gardinet og sengeteppet.


 Jeg hadde egentlig tenkt å legge plankene den andre retningen. Men, jeg fikk jo bare plass til 4 bord da, og så syntes jeg at det var fint at bordplankene lå i motsatt retning av hyllene på veggen.
Detaljer,, oh yes!


Mens jeg drev å snekret dette hadde sikkert Rolf og Onkel satt opp en hel grillbu, grillet, beundret sin gode innsats, hvilt litt, beundret litt til, og kjørt fram og tilbake til Farsund fra Vigeland.    


Jeg er perfeksjonist til tusen, og så er jeg ikke snekker. Det er helt sikkert! 
I tillegg til disse tingene har jeg også laget en Bursdagskalender.


Det har seg slik at jeg GLEMTE min beste venninne sin bursdag i år. Det vil si at en uke etter at hun hadde fylt så kom jeg på det. Jeg fikk skikkelig vondt i magen og en kald følelse gjennom hele meg. Ringte henne umiddelbart for å si: -Jeg må si deg noe.....jeg har glemt bursdagen din. Og det momentante svaret jeg fikk var -Jeg vet det, og så ler hun. Godt hun ikke finnes sur eller bitter i det hele tatt. Men, jeg lovet meg den dagen at jeg måtte få laget meg en Bursdagskalender. 


Så da ble det ramme av de gamle plankene og kalender av noen scrapbook-ark. Nå gjenstår bare den takknemlige jobben med å skrive inn navnene. Lett!

Jeg skal lære meg å se på denne daglig. Med alt stresset med studiet og alt er jeg livredd for å glemme viktige datoer. Både meg og Rolf glemte nemlig å feire 1.års forlovelsen vår i år. Han har skrevet datoen 24.08.12 med motivlakk på snowboardet mitt, med stearinlys ved romantisk middager, på stuebordet vårt osvosv. Og likevel glemte vi den begge to i høst. Så nå håper jeg hjelpemiddelet mitt virker!

Stor klem, og fin helg til deg! 
I helgen skal jeg SKRIVE OPPGAVE, jobbe litt, og være med mann og fam!

5 kommentarer:

Audhild sa...

Så utrolig fint!
Du er så flink og detaljert :)
Kjekt med gjenbruk!
Bare en ting man bør vært litt obs på med gammel plank o.l ; uønskede dyr :/ Men regner med du har behandlet med antiparasitt eller lignende :)
Vi fikk oss en stor overraskelse på mørkloftet tidlig i sommer, nemlig borebiller! Så vi måtte rive hele mørkloftet og spraye det ned med gift, for så å bygge opp igjen.

Klem Audhild

♥ Netta ♥ sa...

Så stilig bord du har laget deg, jeg er imponert! Jeg hadde aldri gått i kast med en sånn oppgave, tror ikke jeg hadde klart det - ihvertfall ikke så flott som dette ble.

Huset ditt er kjempefint, kan tenke meg du koser deg her :-)

Klem
Netta

Har en drøm... sa...

Lekkert!!
Flink du er altså:))

Myrullpiken sa...

oi, det ble utrolig koselig og fint:) har selv brukt en del drivved planker til hyller:) Nydelige bilder du viser , og fin blogg:) Hadde vært koselig om du vil titte innom vår facebook side og trykke liker:) Da kan du se vårt utvalg av interiørvarer fra maange kjente interiørmerker hver eneste dag:) Ønsker deg en super koselig helg:) Klem klem fra Myrullpiken<3

Anonym sa...

Hei Silje :)

Aller først : God smak, flott hjem og veldig kreativ. Likte siden din.
Jeg lurer på hva fargen på den malte stueveggen heter og hva slags beis/farge som er brukt på panelet. Hva slags panel er brukt? Så utrolig lekkert. Med vennlig hilsen Kate