fredag 4. oktober 2013

Bord før og etter

HEI OG GOD FREDAG!
I vår når jeg fikk ny leieboer i huset i Kvinesdal så tømte jeg det for alt av innhold. Inkludert dette bordet under her. Jeg vurderte å bare selge det unna, slik som jeg gjorde med maaange andre ting. Men det var noe med det som gjorde at jeg tenkte vi kunne få bruk for det.

FØR:

Det er utrolig praktisk med klaffebord. De er liksom fine med klaffene ned, og praktiske ved at man kan få plass til flere med klaffene opp. Under her ser dere et bilde fra underveis. Jeg hadde noen runder med beis og noe tekst på bordplata uten å bli fornøyd. Så da var det til med Kaustisk soda, og vips så var det misslykka forsøket borte.


Jeg synes at Kaustisk soda også gir treverket en litt gammeldags farge. Så det ble jo bare finere etter denne runden. Etter litt malingsfjerning, pussing, ny maling med sjablong, lakk, og pussing på ny så var bordet klart til bruk.

ETTER:

Og slik ble det. Lakken tar jeg på for at hårene skal legge seg (etter bruk av Kaustisk soda), samtidig som dette gjør at bordet ikke får merker etter kopper og div.


Liker kontrasten med hvite ben, og trebord. 


Drivved-veggen i bakgrunnen gjør sitt for bildet den også da. LOVING IT!


Gammelt og nytt i sitt rette element.
Så da var det bare å nyte helgen!

- STOR KLEM -

4 kommentarer:

Landcharm sa...

Bordet ble fint, og veggen bar var kjempefin! God helg!

Bliss sa...

Hei Silje!
Jeg har lest meg gjennom store deler av bloggen din i kveld og er så inspirert! Du har en finfin stil.
Kunne du ikke laget noen juleinspirasjons-innlegg? Jeg har kjøpt egen leilighet og skal pynte til jul for første gang, men vet ikke hvordan... (Ja, jeg vet at det enda er lenge til jul, men blir så inspirert når det blir kaldere i lufta... Dessuten liker vel "dere interiørbloggere" å pynte til jul? :P )

God helgeklem

Ruths datter sa...

Dette var en ny blogg for meg. Måtte bare slenge meg med som følger. Masse koselig å se inne hos deg. Vi sees igjen. Nå skal jeg surfe litt i din blogg.
Klemz

Caroline sa...

For et nydelig bord!
Det var veldig fint før,men etter at beina ble hvite ble det heeeelt perfekt:)
Flott tapetvegg!
Klem Caroline