mandag 9. september 2013

Liftgarding med tekst

Hei!

Jeg merker at det blir sjeldent mellom hvert blogg innlegg når jeg sitter like lenge hver gang for å finne ut hvordan jeg skal formulere meg.. Har mistet helt språk og rettskrivingsevne. Det samme skjer når jeg skal skrive oppgave til studiet. Arg, får skylle på mobilspråket... I hvertfall så går det som vanlig i ett, og jeg ligger laaaangt etter med skoleoppgaver osv. Meg i et nøtteskall. Buhu!

Statusrapport siden siste er at jeg har blitt tante til en nydelig liten prins som heter Oliver Scott. Han er bare helt utrolig nydelig, og jeg er super stolt tante!

I hjemmet skjer det også noe hele tiden. Jeg kommer med en idé, og før jeg har rukket og tenke ferdig, så er Rolf i full gang. I LOVE IT!


Først tenkte jeg å vise dere de "nye" liftgardinene som vi har fått opp i stuen. Jeg kjøpte gardinlengde på Ikea, som jeg klippet opp og sydde om til liftgarding. 


Trelist har jeg kjøpt på Montér, og krokene på typisk Europris.


Det er litt vanskelig å matche når vi har 4 forskjellige typer vinduer i stuen. Men, nå har vi blondegardiner i de store vinduene, og liftgardiner i de små. 


Etter at jeg hadde sydd gardinene brukte jeg tekstilmaling fra Panduro til å trykke permanent tekst og mønster i dem. Jeg brukte svamp, sjablonger og maskeringstape for å få det resultatet jeg ville ha.


Etter at de var ferdige hadde jeg de 3 runder i vaskemaskinen for at trykket skulle bli litt mer slitt og gråtonet. Jeg kunne til fordel ha blandet i litt hvit i den sorte tekstilmalingen, men jeg var dessverre tom for den så da ble det slik. 


Det hjalp veldig å få opp gardiner. Enkelt og billig.


Så til neste prosjekt i huset: Ny vegg! Jeg har fått stor motgang og kritikk for mitt nye påfunn om å dele opp stuen. -Den var jo så stor og åpen! Og da sier jeg bare -Ja, alt for stort og åpen! Det er jo nesten umulig å innrede et så stort rom med både spisestue, stue og stue i ett og samme rom. Og det nytter ikke å snakke med de som sitter i den andre sofaen uansett. Så da blir det tv-stue og fin-stue. Med en nydelig dobbeldør imellom. Jeg vet at det blir bra!

Flere bilder kommer. Døren skal etter planen ankomme på onsdag eller torsdag.

God uke! 

3 kommentarer:

Rune Svindland Pappa sa...

Hei Silje. Flott å se at du er i ditt gamle jeg. Fint det blir!!
Lykke til med TV stuen. Ann Mari ville helt sikkert vært helt enig:)

Anonym sa...

Ble flott silje;-) du ee flink. Klem merete

Har en drøm... sa...

Så flott det ble!!
Flink du altså:))
Og jeg syns det var lurt og dele stuen, skjønner godt følelsen med at det kan bli for stort, blir ikke så koselig da:))