mandag 19. august 2013

Vaskerom før og nå

Hei igjen!

Plutselig var sommeren over og tiden har flydd av sted. Jeg hadde planlagt å ta opp igjen bloggingen i begynnelsen av ferien (startet med to innlegg i Juni), men så ble det vist med det. 

Nå gjør jeg imidlertid et nytt forsøk. Vi har hatt en fantastisk sommer her på Sørlandet, og 2. året på jordmorstudiet er i full gang.  
I hus og hage har det skjedd litt her og litt der i løp av den siste tiden. På vaskerommet har vi gjort en billig oppjustering, noe som gjorde seg veldig.


På bildet over ser du hvordan vaskerommet så ut var når vi flyttet inn i huset. Jeg startet litt med noen hyller og noe dill, men det var ikke veldig gjennomtenkt. 


Så tok vi en tur på Ikea og kjøpte en billig benkeplate og vips så ble vaskerommet funksjonelt.


Ny skohylle fra Jysk (100,-), en knaggrekke jeg hadde liggende og ny-sydde gardiner kom også på plass. På innsiden av døren til høyre har vi en super praktisk bod der vi kan stu bort alt av våres tøy. 


Det gamle vaskebrettet mitt kom også til sin rett. Jeg solgte det egentlig til mamma,, men nå ble det ikke noe av det. (Beklager kjære mor).


Noe ekstraordinær makeover ble det ikke, men veldig fornøyd tross alt. Caffelatte-fargen på veggen skal jeg byttet ut en dag jeg er ferdig med alt annet som står foran på To-Do listen.


Det er litt trist at sommeren er på hell. Men kjenner at det skal bli litt godt med noen koselige innekvelder også.


Ulltøyet er allerede funnet klart. Kanskje litt tidlig, men nå fryser jo jeg året rundt.

Jeg har tenkt å legge ut flere bilder av hus og hjem til dere som har lyst å se. Jeg ser at jeg dessverre ikke har arvet min mor og søsters fotograf-skills. Det irriterer meg at bildene alltid blir så mørke, og når jeg lysner de i Picasa så får de en rar farge og dårlig kvalitet. Menmen.. 

Håper alle har hatt en trivelig sommer! 
Neste innlegg kommer bilder av hagebua vår. Et lite glimt ser du her:


STOR KLEM FRA MEG

5 kommentarer:

Inspirasjon fra Elin sa...

Dette så praktisk ut :D Jeg har også et vaskerom som trengs oppjusteringer. Ikke funksjonelt sånn som det er i dag. Vi har i tillegg en fryser og en merkelig hylle løsning som sto her da vi flyttet inn..
Takk for bildene :) HÅper på flere innlegg framover.

Anonym sa...

Du er kjempe flink til å få det til silje,og helt ned til de minste detaljer også:-) var så kos å bli vist rundt i huset igår, knall fint.... Go klem

Har en drøm... sa...

Oi, så koselig det ble:))
Flinke dere er altså!!

May Lene sa...

Så fint det ble :) Picasa er ikke så god til å lysne bilder, synes jeg, men har du prøvd picmonkey.com? Der blir resultatet litt bedre :)

Elisa sa...

Kan jeg spørre hvor skittentøyskurven er kjøpt? :)