fredag 9. desember 2011

Ferdig til JUL!

Har vært kaostilstander i min stue disse dager.. Tok opp all pyntet jeg hadde for å få litt oversikt. Det var mye mer enn jeg kunne huske...


Begynner å komme litt på plass nå. Gøy!


Gyngestolen min har fått englevinger,, og som du kan skimte har jeg prøvd å sette sammen en tv-benk. Skal ordne meg en innebygd en etter hvert! Står HØYT på ønskelisten.


Fikk også nydelige roser av min kjære her en dag!
De står så fint på det nye spisebordet :)

Og til dere som skriver slike "koselige" anonyme kommentarer.. Ha nå i det minste ben nok i nesa til å si hvem dere er! ":)"

Ønsker alle en strålende førjulshelg!

32 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære SiljeMi. Du er så flink!! Du ER gjennomført, og du liker det du gjør! Så deler du tilogmed til oss alle :-) Stå på!

STOR KLEM fra mamma :-) Psst, slett de "kommentarene"!

Lindas Lille Leilighet sa...

så fine vinger på en kjempeherlig gyngestol:D Så godtå komme litt i orden, spesielt nå når jula nærmer seg:) Det har blitt virkelig fint i stua di:)

Renate sa...

åhh, det blir så fint! Heldig som får roser du, du har virkelig funnet drømmeprinsen :)))

Heidi sa...

Kjempefin og spennende blogg. Likte spisebordet ditt kjempegodt. Ha en fin kveld.

Randi sa...

Åh, så fint det blir!! Du har vært kjempeflink:) Ha en strålende førjuls-helg!!
Klem

Lena Marie sa...

Det er så koselig å titte innom bloggen din! Jeg blir like imponert hver gang. (tror jaggu jeg skriver det hver gang også:P) Må være deilig å endelig kunne være i stua og pynte (til jul!!)!

Å du! Hvis du får ufine kommentarer håper jeg du overser de med glans, hver gang noen skriver noe koselig skal du lese de minst 10 ganger og de ufine kan du bare slette!;)Jeg vet det er supervanskelig å ikke bli påvirket av de små stikkene som kommer, men vi får satse på at det er ren misunnelse, ikke noe annet;) Misunnelse kan man alltids leve med, det betyr bare at man gjør noe bra!

Håper du får en fin helg!
Klem

Heims lille verdenshjørne sa...

Så flott du får det Silje:D

Ha en kjempefin kveld:D

Trine sa...

Flink du e :) Skimte æ ett love "skilt" over tv'n? Va kjempestili!
Nyt førjulstia i det flotte huset ditt ♥

Klæm Trine

GOD HELG!

Anonym sa...

Åh men så koselig det begynner å bli :)Ps føler du deg ikke godt nok likt og lite popular pga de mindre hyggelige kommentarer ?Mulig du har provosert det frem selv,Noen ser ut til å ikke ha noe særlig sans for deg.Husk du kan aldri bli likt av alle vettu.Ingen er engel,men hyggelig å innbille seg det ;P

Enjoy kvelden din med din prins!!!


Stine

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Her blir det mer og mer koselig :))
Gyngestolen din er bare såå fin !!

Ha en strålende fredag, klem Heidi

Anonym sa...

Digger stilen din og syns det blir så fint hos deg :) TV-bordet var jo kult slik da ;)

Du får prøve så godt du kan å oversjå slike simple kommentarer :(
Ha ei fin helg Silje :)

Stor klem

Anonym sa...

Du er gørr kjedelig og ikke minst stygg som faen uten å måtte behove å gå inn i detaljer.Har nemelig sett deg uten sminke!!!
Du liksom tøff som er mester i å spionerer på andre med dine ynkelige medhjelpere.En jævla plagiat og copycat.Ikke i nærheten til å bli noe annet enn amatør innen interiør!!!
IKKE NOE Å MISUNNE.DU ER MOTBYDELIG OG LATTERLIG.FOR Å IKKE GLEMME Å NEVNE EN JÆVLA LØGNER.Rolf ta å forsvinn mens du kan.Du er kan få bedre enn silje.HUSK NÅR DU BER OM TRØBBEL FÅR DU SOM FORTJENT.DU er egentlig kun en dot som skal ignoreres.

JEG UTFORDRER DEG TIL Å LA KOMMENTAREN STÅ!!Sannheten suger eller hva???

"god førjulhelg til deg også"


Renate

Anonym sa...

Heisann :)

Tykke d e kjempemoro å fya me på oppfiksinga a huset ditt.
Du e go å få d t!!!!


Hilde Tjørnhom Hellestøl.

Anne-Lill Mygland sa...

Jeg kjenner ikke Silje men synes bloggen er flott og kjempe spennende å se forandringene i "gamle huset mitt".Til dere som kommer med disse barnslige og idiotiske kommentarene få dere et liv. Dere er jammen langt nede når dere må skrive slike kommentarer. Vist det plager dere hva Silje gjør så for svarte ikke les bloggen hennes da. Stå på Silje,gleder meg til å se fortsettelsen. Er så spennende å se forandringene. God helg

Ann Kristin sa...

Herlighet så fint du fer d!! Du e så goe:)) KLEM <3

Jatte sa...

Så fint det blir, Silje :)
Gleder meg til å se fortsettelsen.. :D

Ha en herlig helg,
Klem Jatte♥

Anonym sa...

Hei
Synes du har en flott blogg!!Det er alltid trivelig å lese det du skriver og se dine bilder.Jeg kjenner deg overhodet ikke. Det vil alltid finnes folk som er misunnerlige, kan være mange grunner til det. Det finnes også folk i ubalanse som synes det er "godt å få ut litt gørr". La ikke disse menneskene ødelegg din kos med å skrive blogg. Slett alle kommentarer som ser ut som om at de ikke vil gi deg glede og inspirasjon. La ikke noen true deg til å la de stå. Det gjør bare til at de/hun skriver mer. Til deg som skriver slike negative kommentarer: kom deg ut blandt folk og gled deg over livet, livet er for kort til å brukes opp til å være negativ, sur og sjalu.

Hege : )

Anonym sa...

Silje Silje!!

Jeg kjenner deg ikke. Ramla bare inn på bloggen din for ca litt over et år siden, og siden har jeg hengt her;p Av den grunn til at du gir meg så mye inspirasjon, men MEST glede med den positive innstillingen du har til ALLT!!! DEN henter jeg hos deg, og etter å ha lest bloggen din (som jeg kan gå igjennom flere ganger) så har jeg en haug med energi og positiv innstilling til å gjøre ting hjemme hos meg selv!! :))

Jeg ler litt når jeg leser slike kommentarer som over her. Jeg henger meg på de andre, SJALUSI!!! ;) Hadde det ikke vore sjalusi i verden, hadde det ikke vore krig.. Bare ikke å bry seg om slike ubrukelige og uoppdratte mennesker!

Klem fra Camilla, ei som bygger hus:))

Anonym sa...

Til deg som forsvarer silje:hold deg unna det som ikke angår deg.du ser en side av en sak og du tråkker i salaten.Du har null peiling på hva hun har gjort mot oss den jævla forbannade løgnhals.Vi pleide å være gode venninner inntil hun begynte å baksnakka meg.Hun er en liten djevel og spiller uskyldig.Jeg vil gi henne en lærepenge og la hun smake sin egen medisin.
jeg truer ingen!!jeg utfordrer henne slik som hun utfordrer vi som ikke kan forda henne pga hennes manglende sympati og falskhet.Payback is a bitch silje!!jeg fikk frem min poeng.
Selvsagt er jeg også på internett av samme grunn som alle andre,det gjør ikke meg til en taper av den grunn.Eller er du en taper selv?.

Ps FOR DE SOM TROR DET HANDLER OM SJALUSI OG MISUNNELSE,DERE TAR FEIL.HVA ER DET Å VÆRE SJALU AV?INGENTING!!DET KAN JEG SI ETTER Å HA KJENT SILJE I ÅREVIS!!!
JEG HAR ETTER ALL SANNSYNLIGHET BEDRE LIV ENN DERE!!Vi vil la den luringen få smake sin egen
medisin!!!

iGJEN UTFORDRER VI DEG TIL Å LA DET STÅ ELLER VIL DU FORSØKE Å PYNTE PÅ SANNHETEN SLIK SOM DU GJØR MED MØKKA HJEMMET DITT?!!!

Hege ;P

Marie :) sa...

Helt UTROLIG barnslig å drive å slenge dritt på bloggen av Silje! Ta det opp med henne på tomanns vist dere har noen problemer, eller send en privat melding på facebook! Er da vertfall ikke nødvendig å slenge dritt på bloggen som sannsyneligvis IKKE HAR NOE MED SAKEN OG GJØRE. Det er jo klart og tydelig at det er sjalusi som er ute og går, vist ikke hadde dere vell aldri i verden hatt bry til å lese og slenge dritt på bloggen, og i det hele tatt bare bruke tid på å irritere dere over det. Get a life.

Anonym sa...

Eg ler,sjalusi my ass!!!Bare bortsnakk sannheten du!!KOM MED BEDRE ARGUMENT ENN Å BRUKE SJALUSI KORTET ,LATTERLIG!!!siljesvin er en slu djevel som ikke finnes en plass snill.Hun skriver møkk på bloggen til søsteren min så får eg vel ta igjen!!!Get a life yourself,loser!!!


Ps du lar søsteren min være i fred først så vi slipper å kaste bort verdig tid på møkkakjerring som deg!!!!

Anonym sa...

Først og fremst, "stygg uten sminke"??? GROW UP!!!!

Og gi deg med det der!!! Du kan bare sluke dine egne ord, du virker ikke et sekund "bedre" selv!

"utfordrer deg til å la det stå".... Gad, du må jo være stolt over deg selv, hvilken utfordring!!!!

Ingen har sympati for sånne som deg! Det beste er vell at du vokser opp!!

IKKE BRY DEG SILJE!!!!!! :)))))

Anonym sa...

Hei Silje!

Så fint det blir. Du er fantastisk dyktig og kreativ!
Helt nydelig.
Var litt snytt over at du allerede hadde gått da jeg kom hjem.. gikk tidlig for å rekke deg :-) Men ser deg jo i morgen.

Ellers så synes jeg både positive og negative bloggkommentarer er et kvalitetsstempel! Alle virkelige flinke bloggere får begge deler :-)

Selvtillit handler om hvordan man har det. Selvfølelse om hvordan man tar det! I love you <3

Klem fra tante Anita

Anonym sa...

iKKE BEDRE SELV???ENDELI INNRØMT HVOR KVALM SILJE ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÆVLA SYMPATØR FOR EN MOTBYDELIG SVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sVIN STARTET DET HELE!!!!dU OG HUN KAN VOKSE OPP SELV PATETISK IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!NØFFFFFFFFFFFFFF NØFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Anonym sa...

iKKE BEDRE SELV???ENDELI INNRØMT HVOR KVALM SILJE ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÆVLA SYMPATØR FOR EN MOTBYDELIG SVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sVIN STARTET DET HELE!!!!dU OG HUN KAN VOKSE OPP SELV PATETISK IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!NØFFFFFFFFFFFFFF NØFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

alottes verden sa...

Så utrolig fint det blir hos deg:)...likte godt rammen over tv og wow for en nydelig gyngestol:)

Ha en fin helg videre
Ann-Charlotte

Laila sa...

Nei nå må det jammen være nok i fra anonym.Det er klart og tydelig at anonym har et særdeles Psykososialt problem.Du bør bli voksen,og siden du er så mye på nett burde du kanskje oppsøke siden om hjelp å få for dine problemer,kanskje nr.til en bra Psykolog hadde vært noe....
Stå på Silje og hev hodet over sånne kommentarer,ha ei fin helg i det flotte huset og kosa deg.

Mvh.
Laila

Anonym sa...

Hahahahaha silje er den som trenger psykolog!!!Hun som er psykopat og manipulereR alle dere som er naive!!!GOD BEDRING DI FORBANNAD SVIN!!!
hEGE ;p

Anonym sa...

Nei nå begynne detta å bli litt væl drøyt her... Sjøl er eg bestevennina te Silje å he kjennt silje i alle år!!! Silje e verdens beste jenta å blogge om det ho lige å ette min meining kan!!! Hennas blogg e inspirasjon for mange!! Ford dei som ikkje lige denna stilen er jo det naturlig at mi alle he forskjelli smag...Men då ser eg rett å slett ikkje vits i å ver her inne å loska!!!! For alle som kjenne Silje veit akkorat koss ho e, ho vil ingen noe vondt!!! Ho er tøff nok te å la alle dessa kommentaran stå forde ho veit det bare e noe tull noen koge sammen!!! SILJE Bloggen din e heilt topp, å eg er så gla for å sjå deg så gla som du he blitt ette du fant Rolg Henrik!!! Han er virkelig heldi og det tru er han veit godt !!! Dåkke e et fantastisk par:)Så be dåkke anonyme om å bruga tia dåkkas på noe ant for dåkke oppnå ingenting med detta.Kom nå jaffal med et fullt navn for detta bli for kleint!!! Som sakt alle som kjenne silje veit koss ho er å veit at detta bare e noe oppdikta vas, må jo sei eg som besteveninna lure veldig på kem denna stakkars søsteren er...For silje , jobbe, kose seg med Rolf og fikse opp huse, plaga andre det he aldri våre hennas hobby ellar noe ho hadde brukt si tid på!!!..., Masse masse gla i deg Silje mi:) Klem Iselin ;);) <3

Anonym sa...

Hei Silje, inne å stjeler tips:) Makan til sjuk kjærring som driver å trakkaserer deg da, er hun 13 år eller noe! Vi er nå kjempe gla for å ha fått deg inn i familien.

Går ann å anmelde sånne kommentarer veit du:) Hilsen Joakim:)

Esther Christina sa...

så utrolig fint du har fått det, Silje:) Det blir helt nydelig!

Synd det var så mange dumme kommentarer, synes det ødelegger litt for lesingen her på bloggen:(

Men virker som noen småjenter som gjør det, med tanken på måten de skriver på. Å skrive slik med versaler og å misbruke smiley'er på den måten, får de til å framstå som 13åringer. Uansett håper jeg det ordner seg, og at de heller tar diskusjonen på et litt mer privat sted:)

Vil ellers ønske deg en riktig god jul og et godt nytt år!:)

Susanne sa...

Utrulig stilig med dessa englevingene på gyngestolen :D

Ramla over bloggen din etter ett besøk på boligpluss sine sider.

Utrulig fint hus du har og gler med til å sjå fortsettelsen!

Stor klem!