torsdag 14. april 2011

Sofatenkning (i stede for bacheloroppgave)....

Det er under en mnd til den store viktige bacheloroppgaven på 10.000 ord skal være ferdig. Og ligger vi bra ann?? -Dere har jo bare plankekjøring igjen!! Var kommentaren fra veileder!! Meg og Isabelle måtte spør om hun kunne gjenta det, om hun mente det, seriøst liksom... Tehe ;))

Vi jobber best under press.. Men litt har vi visst fått gjort allerede :P

Så da tar vi det enda mer med ro (ikke bra), og jeg planlegger videre på huset mitt! Her ser dere et bilde fra stuen, slik den er nå.


Har fått tillatelse av hun som leier der til å legge ut noen bilder.. Hun har ektorpen til Ikea her. Som dere ser så skriker taket etter maling, og ikke minst lysekronen min:::


Tenk så lekkert det blir med denne her!!! Tralalalalalaaa ;))


Tror nok ikke at det blir Ikea sin ektorp på meg.. Selv om jeg syntes den er veldig fin. Jeg vurderer nesten å kjøpe lik som jeg hadde tidligere (bildet). Men så er jeg litt opptatt av at sofaen ikke skal stikke over vinduskarmen. Og vinduene i huset kommer allerede etter 74 cm..


Men, så har mamma en liten godbit stående hjemme. Hun kjøpte den på auksjon i fjor. Det var ingen som ville by på den i første runden når jeg var der,, men så senere på ettermiddagen når mamsen kom så var det full krig om den.. Og mamma gav seg ikke så lett ;)

Nå lurer jeg litt på hvordan den hadde blitt hos meg.. En 3-seter og 3 enkle stoler... "Stable-bildet" er jo ikke av det beste for å se hvordan den se ut, men et lite inntrykk får man jo... Den skulle jo vært trukket om, men jeg syntes egentlig at den er ganske fin som den er også! Kanskje blir det min midlertige sofa, så slipper den å stå i garasjen hos ho mor..

Eller hva tror du? :o)
Kanskje jeg må kjøpe den mamma... *smisk-smisk*

7 kommentarer:

liven sa...

Hei Silje!
synest det er spennende å følge med husplanene dine...og denne gruppen til din mor var jo skjønn da!
Lykke til i innspurten på skolen....min jente som forøvrig heter Isabelle, er snart ferdig med første året nå!
Hun koser seg, men gruer seg litt for eksamen i medikamentregningen tror jeg!
Hun har klart seg fint hittil så det går nok bra det også :o)

Ha en fortsatt fin dag....og lykke til med oppgaven :o)

Anonym sa...

Tehe, SiljeMi, så det var derfor du skulle ha bilde av sofaen altså...

Men du vet, når du legger den ut sånt, så får jo jeg desto lyst å få fixet den å få satt den inn i "varmen" :) Den er kul, vet...

Silje, by the way, vet om noen andre som jeg tror ville kvitte seg med en likens. Kanskje vi kunne fixe ilag...? Så får jeg litt sånn hjelp av deg underveis :-) :-) :-)

Mi fer sjå... Vet iallefall at du lager gull av gråstein, så ein fin sofagruppe får du uansett...

Stå på!! GID, klem fra Mum

RoseSommer sa...

Ojsann! Moder'n følger med, ser jeg. Dette ordner seg nok til det beste. Det viktigste er at sofaen er god å sitte i. Evt. ligge i.....
Det blir kjempekoselig hos deg. Flotte dører, bl.a.

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei kjære solstråle ! ♥

Først vil jeg gratulerer så mye med nytt hus, så utrolig gøy Silje ! :) Kan nesten ikke vente med å se hvordan det blir hos deg. Dette blir spennende, gleder meg masse ! ;)

Og den sofaen og stolene hadde nok blitt veldig lekkert hos deg, men det spørs om mammaen din vil gi slipp på den. Hihi... Men nå sier jo hun at hun vet om en som ligner. ;) Uansett hva du ender opp med blir det vakkert, det vet jeg ! ♥

Ønsker deg en kjempefin helg og påske, kose deg vennen ! ♥

Stor klem fra Anette :)

Fru Andersen sa...

Heisann!

Så flott hus du skal overta! Det kommer til å bli så fint det bare VET jeg, for du er jammen meg flinkt til å se hva som passer osv.

Blir spennende og følge med videre på planleggingen og oppussingen:-)

Lykke til med oppgaven da;-)

Vårklem!

Anonym sa...

Å kjenner jeg blir litt misunnelig når jeg ser bilder av gamle huset vårt! Det trengs nok noe strøk med maling der ja. Da vi eide det var det inn med umalt panel, syntes det var kjempe flott da men nå føler jeg nesten jeg får taket i hodet når det er umalt. Gleder meg til å se hvordan det blir. Sitter her og ser for meg huset inni. Kjempe greit med det store badet på loftet. Håper du vil trives like godt der som jeg gjorde.

Hilsen Anne-Lill

Anne-Marthe sa...

Å den lysekrona er så fin :) Har den i svart, og nå har jeg lyst på hvit også :)) Gleder meg til å følge oppussings prosjekte :) Ha en fin helg, klem gamletingretten :))