.

torsdag 20. februar 2014

Homemade øredobbstativ!

Hei igjen!
Jeg tenkte det var på tide med en liten oppdatering. Det nærmer seg slutten på del 1. av fjerde og siste praksisperiode. Helt utrolig, I know! På husfronten har det skjedd lite i 2014, men vi har nok av planer!


Det siste lille prosjektet jeg satt å dillet med ei helg var dette nye øredobbstativet. Jeg tok en ramme fra Ikea, fjernet glasset og stiftet på noen blonder. 


Med jobb i helsevesenet glemmer jeg nesten å gå med øredobber. Når jeg ikke kan gå med de der, så blir det til at de blir liggende. Men, da kan i hvertfall dobbene få lov til å pynte opp litt hjemme.


Fort og gale, så ble det ikke så værst. Det var kanskje helst det at det var så lenge siden jeg hadde hatt tid til å lage noe nytt, så da måtte jeg bare benytte anledningen.


10. mars går turen til Bergen, og da blir jeg bortreist en hel måned. Jeg har planer om å ta med meg symaskinen opp. Skal nemlig bli den nye Jenny Skavlan! Haha!

Jeg kribler i hende etter å sy og være kreativ. Men jeg har ikke tid! Rett og slett. Det er siste innspurt på første del av siste praksisperiode. Drømmen har snart blitt virkelighet. Det nærmer seg  også bryllup med stormskritt. HJELP vi har mye å gjøre!! FOR EN SOMMER DET BLIR!

Håper dere alle har det bra! 
Jeg venter forresten på en Vintage brudekjole fra 60-tallet i posten. Jeg har ikke tenkt å gifte meg i den altså., men kanskje den kan være noe for min forlover? Den var bare sååå søt, så da kjøpte jeg den for bursdagspengene jeg fikk av min far og hans fru. Gleder meg. 

Stor klem fra meg!