.

fredag 24. januar 2014

Den perfekte brudekjolen

Hei igjen!
Long time, no see! Juleferien er for lengst over og det nye året er i full sving. Det går i ett i praksis og jeg skulle som vanlig ønske at døgnet hadde flere timer. Eller at jeg bare kunne klare meg uten søvn. Hehe,, I wish.. Like etter nyttår startet jakten på den perfekte brudekjolen. 


Min storesøster introduserte meg for Pinterest, noe jeg er henne evig takknemlig for. Nettsiden inneholder utrolig mange nydelige bilder. Ved å opprette en profil kan man "pinne" bilder man liker og lagre de i mapper av ulike kategorier. En av mine mapper, "Wedding dresses" har jeg brukt utrolig mye som inspirasjon for å finne den rette kjolen.


Jeg er meget (hva skal jeg si) sær/bestemt/målbevisst med tanke på hva slags kjole jeg vil ha. Jeg vil absolutt ikke ha noen "standard" kjole. Jeg elsker blonder, og vil gjerne ha en kjole som har et eller annet særpreg. 


Rolf derimot vil ikke at jeg skal komme i en nattkjole som han kaller det. Hehe,, så litt standard har jeg lovet han. Det er så utrolig mye fint på Pinterest.... (Alle bildene er derfra).


Dessverre er ikke disse kjolene så lette å oppdrive. 
Jeg var i Rogaland for noen uker siden og prøvde kjoler. Der var jeg på Agape og Miranda. Agape i Stavanger tar kun inn sitt eget merke. De har virkelig mange flotte kjoler, men få i den stilen jeg ønsket. Designeren selv var til stede den dagen jeg var å prøvde, og helt til slutt når jeg egentlig hadde gitt opp så kom hun med en aktuell kjole. Kjolen var ikke kommet ut i produksjonen enda, og Lene og Iselin som var med meg mente denne var perfekt. Hun kom med et skikkelig bra tilbud også, men jeg følte den manglet noe. 


Jeg måtte ihvertfall tenke på det, jeg skulle tross alt til DK med jordmorstudentene uken etter, med mulighet til å besøke en brudesalong. I Danmark sies det at kjolene ligger 5000,- lavere i pris enn i Norge, og at utvalget er større. Den andre salongen jeg var innom i Rogaland hadde mer spesielle kjoler. De hadde flere kjoler i min stil, men ingen som jeg falt for. Prisene hos Miranda var også betydelig høyere enn hos Agape. Så da var det bare å håpe på bedre hell og lykke i Danmark.


Jeg plyndret Internett og lette opp brudesalonger som lå i nærheten av Aarhus, og som tok inn enkelte merker som jeg var ute etter. Time ble bestilt, og så var plutselig alt i boks.


Jeg fant kjolen min. Jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg kom til å finne den. Den har ikke alt, men den har utrolig mange elementer som jeg liker. Det føles ganske så dæiligt!

Håper du liker inspirasjonsbildene. 
Det er mer bryllupsplanlegging i sikte. For ikke å snakke om oppgaveskriving og praksis :)

Ha en strålende helg!
KLEM