.

lørdag 17. september 2011

Loppis & USA!!!!

I dag har det vært loppemarked i vår kjære bygd. Måtte selvsagt en liten tur innom!


Noe fant jeg også. Jeg likte denne rammen her:) Det er ikke en ramme av høy verdi, men jeg tenker den skal bli fin med litt spraymaling.


Og ikke minst med autorisasjons beviset mitt inni. Litt Glam! ;)


Så til USA.. Vi reiser tidlig i morgen tidlig!! Wee!!! Min søte storesøster skal gifte seg! Det blir helt rått! Vi er 50 nordmenn som reiser nedover,, og totalt skal 130 gjester være med å dele den store dagen som er lørdag 24. september!

Det blir helt fantastisk!!!

Har funnet kofferten klar. Kofferten er vell og merke så og si tom, men gitt om den skal fylles "over there"!!! ;) Økonomien får jeg ta når jeg kommer hjem!

Kose dere alle sammen! Vi skal ihvertfall :D

mandag 12. september 2011

Husets bad.

Det er allerede blitt mandag, og ny uke med nye muligheter står for tur :) På loftet mitt i kvisten ligger badet i huset. Det er ikke veldig stort,, men ganske sjarmerende.


Det kommer ihvertfall til å bli sjarmerende. Har store planer for det, på sikt. Bildet er i vidvinkel,, så det ser mye større ut her, enn det egentlig er.


Ser for meg lyse marmorfliser på gulvet, panel på vegger og tak, badekar med løvebein og ikke minst en delikat lysekrone i mønet. + en enkel gammel sjenk til å sette ned vask i.


Og noen lekre gardiner foran vinduet.

Drømmedrømme ;) Og det er lov!!!
Må ha en fin uke alle sammen :o)

onsdag 7. september 2011

Skolepulten min :)

Det går litt sakte her i huset mitt.. Jeg som skulle ha stua ferdig etter 2 uker, haha....


Men, pappa ble ferdig med å mure idag da,, og alle stenene ble brukt opp! Utrolig ;) Kan ikke vente med å innrede jeg, og få stue og kjøkken på gang.

Blitt lite maling i det siste,, har ikke hatt overskudd.. Men det kommer tilbake,, det vet jeg :) Begynt i ny jobb på Intensiven, så må prioritere litt.

Fri imårra, så da tenker jeg det blir litt takmaling igjen på gjesterommet!
Må ha en fortsatt fin uke alle sammen!
<3

lørdag 3. september 2011

Pipa tar form!

Pappa mente det var på tide å blogge pipa igjen.. Og jeg er så enig!


Det blir så fiiiint!!! Pappa har virkelig jobbet på i det siste. I mellom jobb, valg osv....


Er veldig spent på åssen det blir med bærebjelkene over her. De skal være synlige slik de er,, i grålig gammel trefarge.

Det eneste jeg gjør med denne pipa er å pusse litt på fugene,, og bære inn stein. Og det syns jeg er slit nok.. Så all ære til pappa ;))

Ønsker alle som er innom en strålende helg!
klem