mandag 23. mai 2011

Kjøkken skisse..

I dag er det 23. mai og ikke mindre enn 38 dager til jeg overtar huset mitt!! Nå klarer jeg snart ikke å holde igjen mer :P


Her ser dere kjøkkenet mitt.. Jeg syntes egentlig at det er veldig rart med overskapene.. Til venstre for vinduet er det også 2 overskap som står helt for seg selv..


Døren du ser på bildet skal bort, slik at det blir tett vegg, og mer plass til kjøkken.


Så har jeg tegna litt da,, og prøvd hvordan jeg vil ha det. Det ser nå ut som at stue å kjøkken blir pusset opp før jeg flytter inn. Tegningen har jeg laget i Paint,, så den er på ingen måter "riktig". Jeg er litt opptatt av symmetri,, og vil gjerne at det skal se gjennomført ut.

I fra vinduet er det lik avstand på begge sidene, så det vil da være mer plass til hyller på venstre side (feil på tegningen). Skulle gjerne ha lært meg Ikea sitt tegne-program,, må gjerne hjelpe meg tante Anita?? ;) Så har jeg ikke målene heller da,, så vet ikke hvor mye jeg har plass til..

Hva synes du?? Et ok utgangspunkt ihvertfall ;)

Blir veldig glad når folk kommer å sier at de gleder seg til jeg skal overta huset,, for da begynner jeg å blogge igjen,, hehehe.. Tusen takk ;)

Må ha en strålende uke du som er innom!!

tirsdag 3. mai 2011

Hvitt tregulv!

Nå er det ikke lenge til bacheloroppgaven skal leveres, og da kan jeg virkelig begynne å tenke på HUS ;))


Fyyy som jeg gleder meg!!!


Det er tregulv på hele loftet i huset mitt, og under teppet i stua..


Jeg må ha det hvitt i basis, så kan jeg heller variere med interiøret..


Usikker på hvor høy glans jeg ønsker å bruke.. Er jo egentlig råstilig med høyglans,, men tenker nok at jeg ender på 40, som er en plass midt i mellom...

Fortsatt i tvil om det blir åpne hyller på kjøkkent.. Men sannsynligvis så må kjøkkenet vente litt,, så tar jeg stuen i første omgang :o)

Håper alle har hatt en super påske med masse fint vær! Det har hvertfall vi på sørlandet hatt!!
Nyt våren videre....!! :))