fredag 24. desember 2010

Mammas julepresang ;)

God jul Mamma! Håper dere koser dere på Lista ;)
Dine 4 diamanter fant ut at det ble litt stress å pakke inn din store julegave.. Derfor skrev vi et enkelt kort om at du måtte inn på bloggen til Silje for å se gaven din.Og her er den altså ;)Nå har du sugla så lenge etter Silje sitt bord fra Hesvika, så da vi fikk tak i et likt et, måtte jo det bli ditt!Verdens beste mamma!Vi håper du blir fornøyd med det, og som du kan se på de første bildene så er det alt på plass i Boden-boden!Slik så det ut til å begynne med.
Stor klem fra Renate, Silje, Joakim & Kristiane.

Gledelig Jul!

onsdag 22. desember 2010

Etter kaos, kommer orden!

Og slik går dagene ;)Rydde, sortere, kaste... Og så på plass med noe nytt "Silje-pynt"Nydelig vakkert skap etter oldemor, og amerikakoffert som bestemor har hatt med seg over atlanteren.Og alt står så fint sammen.Er koselig med masse lys i stua.
Men mørket kommer så fort, deilig at sola har snudd!Måtte kjøpe meg noen gamle lysklyper til juletreet. Er så imponert over at det går ann å justere mansjetten i forhold til klypa. Da står lyset så vannrett og fint uansett hvor du fester det. (Mulig bare det var meg dette var nytt for, hehe)

Tusen takk for alle julehilsnene, og kjempefint julekort kjære nabo ;)
Klem!

søndag 19. desember 2010

Livstegn..!

Det er 4.søndag i advent, og bare 5 dager igjen til julaften. Tiden flyr avsted....


Det har blitt svært lite blogging i det siste. Og det har desverre sine grunner..Jeg har flyttet hjem igjen til pappa. Så da har jeg hatt litt å holde på med.. Praksis, flytting, jul....Heldigvis passer møblene mine godt inn i det gamle huset til pappa.Og vi har også fått tatt en skikkelig opprydding her.Julestemninga venter jeg enda i spenning på! Men nå har jeg ferie og satser på at den snart dukker opp.
Jeg kommer nok sterkere tilbake her.. Og jeg skal snart ta meg en skikkelig bloggrunde!
Enn så lenge ønsker jeg dere en riktig God Jul!!!
Klem fra meg!

søndag 5. desember 2010

Inn med morsmelka...

Hjemme hos pappa er det mange flotte møbler. Deler av huset er 150 år gammelt, og det er kanskje ikke så rart at jeg har fått en forkjærlighet for gamle ting.Dette bildet er fra en liten del av stua.Og her henger Anna. Skal visst være familie langt i det fjerne ;)
Kommer nok flere bilder etter hvert.

Ute er det nydelig snø på trea, sola skinner og pappa lager pinnekjøtt!
God 2. søndag i advent!